Pergomar

Veranda’s & Pergola’s

In de veranda's en pergola's van Pergomar is het altijd prettig ontspannen

In heel België

Genieten op uw terras… Wat is er leuker dan op een warme zomeravond een goed glas wijn drinken in uw tuin of terras? Zou het niet heerlijk zijn om het hele jaar door buiten te kunnen zitten? Naast veranda’s is Pergomar gespecialiseerd in pergola’s met vele opties en mogelijkheden waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw pergola.

Vérandas

Een veranda is een woonruimte die bij uw woning hoort. U kunt genieten van het lichte gevoel van buiten met alle comfort binnen. Pergomar vervaardigt aluminium veranda’s aangepast aan uw wensen. Hiervoor werkt ons bedrijf met de sterkste materialen die een langdurig resultaat garanderen. Pergomar werkt uiteraard in de stijl van uw keuze. Onze professionals zitten al jaren in het vak en kunnen met gemak aan ieder verzoek voldoen.

Pergolas

De hoofdactiviteit van ons bedrijf zijn pergola’s. Door de vele mogelijkheden is de vraag naar onze aluminium pergola’s op maat de afgelopen jaren flink toegenomen. Met opties als terrasverwarming, LED-verlichting en zonneschermen kunt u zowel in de winter als in de zomer genieten van uw pergola.

Wilt u toch kunnen kiezen tussen een pergola of een veranda, kies dan voor onze glasschuifwanden die uw pergola in enkele seconden wind- en regendicht maken. Wij bieden verschillende modellen aan aan democratische prijzen, maar altijd met 100% Belgische kwaliteit.

Met ons model “Panorama” is het mogelijk om met slechts 2 steunpalen tot 7 meter breedte te overbruggen.

Als dak werken wij met sandwichpanelen, polycarbonaat of beglazing.